lad fluerne lægge sig som et smykke om din hals

06 - 14 September 2019
Frederik Exner Carstens, Regnens hus, Tørkens hus Frederik Exner Carstens, Regnens hus, Tørkens hus Frederik Exner Carstens, Regnens hus, Tørkens hus Frederik Exner Carstens, Regnens hus, Tørkens hus Frederik Exner Carstens, Regnens hus, Tørkens hus Frederik Exner Carstens, Regnens hus, Tørkens hus Frederik Exner Carstens, Regnens hus, Tørkens hus Frederik Exner Carstens, Regnens hus, Tørkens hus Frederik Exner Carstens, Regnens hus, Tørkens hus  Tomas Leth, Klem et stykke ler af og kast det ned i vildmarken Tomas Leth, Klem et stykke ler af og kast det ned i vildmarken Tomas Leth, Galdr det i bloms og smadr det påny Tomas Leth, Galdr det i bloms og smadr det påny Tomas Leth, Det trænger ind overalt, dette syndens mel Tomas Leth, Det trænger ind overalt, dette syndens mel Tomas Leth, Angstglorie Tomas Leth, Angstglorie